Hogyan lehet lefogyni gyorsan,5 nap alatt?
sehogy!fogyni csak lassan,fokozatosan lehet,és nagy türelem kell hozzá!először iktass ki az életedből minden hízlaló kaját(ezeket nem részletezném,úgyis tudod mik azok),a nasi helyett fogyassz inkább sok friss zöldséget,gyümölcsöt így nyáron!Napi 5x egyél picike adagokban,így a gyorsabb lesz az anyagcseréd=jobban fogysz.Ajánlom a rizst(csirkével vagy hallal)hiszen ez szénhidrát,szóval telít,de mégsem hizlal.a lényeg az,hogy sokszor keveset!Fontos,hogy csak akkor kezdj SPORTOLNI,miután eltűntek a plusz kilók,mivel ha a zsírra rámegy az izom pl.a combodon,csak még vastagabb lesz:S sportnak nagyon ajánlom a futást,hiszen ingyen van,és az egész testre hat(utána végezhetsz felüléseket,guggolásokat,fekvőtámaszt)!Ja,és ha már sportolsz heti 2x-3x simán belefér 1-1 fagyi!:)
(ezeket mindd tapasztalatból mondom,én kb.4 hónap alatt fogytam le 10 kilót,majd sportolással még többet..)örülök,ha tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!