Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A kicsit édesebb gyümölcsöktől...

A kicsit édesebb gyümölcsöktől, amiknek több a gyümölcscukor tartalmuk, -mint pl. a dinnye, banán-lehet narancsbőrös valaki?

Figyelt kérdés
köszi előre is!
2012. júl. 15. 01:44
 1/3 anonim ***** válasza:

A gyümölcscukrot a szervezet hajlamos elraktározni. Egy kevés feltölti ugyan a máj glikogén-készletét, de a többi megy a depóba. És ez a depó az arra hajlamosaknál lehet narancsbőr is.

Aki - balszerencséjére - hajlamos a narancsbőrre, jobb, ha minél kevesebb cukrot fogyaszt, beleértve a gyümölcscukrot is.

2012. júl. 18. 07:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:

A narancsbőr kialakulását elsődlegesen a mozgásszegény életmódnak és a helytelen táplálkozásnak „köszönhetjük”, ugyanakkor a cellulitiszre való hajlam örökletes, genetikailag előre kódolt az orvostudomány legújabb kutatásai szerint.


Ergo: ehetsz szinte bármit, ha mellette rendszeresen mozogsz.

2012. júl. 18. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
Én a narancsbőr ellen a "tiszta" élelmiszerekre szavaznék (a mozgás is fontos + sok-sok víz), friss, feldolgozatlan élelmiszerek fogyasztása ill. házi felsolgozása: kerüljük az gyümölcsjoghurt (= mesterséges anyagok joghurtja), felvágottak (párizsi és társaik), keksz, zacskóskaják stb szemeteket. Nekem bevált.
2012. júl. 19. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!