A kicsit édesebb gyümölcsöktől, amiknek több a gyümölcscukor tartalmuk, -mint pl. a dinnye, banán-lehet narancsbőrös valaki?
Figyelt kérdés
köszi előre is!2012. júl. 15. 01:44
1/3 anonim válasza:
A gyümölcscukrot a szervezet hajlamos elraktározni. Egy kevés feltölti ugyan a máj glikogén-készletét, de a többi megy a depóba. És ez a depó az arra hajlamosaknál lehet narancsbőr is.
Aki - balszerencséjére - hajlamos a narancsbőrre, jobb, ha minél kevesebb cukrot fogyaszt, beleértve a gyümölcscukrot is.
2/3 anonim válasza:
A narancsbőr kialakulását elsődlegesen a mozgásszegény életmódnak és a helytelen táplálkozásnak „köszönhetjük”, ugyanakkor a cellulitiszre való hajlam örökletes, genetikailag előre kódolt az orvostudomány legújabb kutatásai szerint.
Ergo: ehetsz szinte bármit, ha mellette rendszeresen mozogsz.
3/3 anonim válasza:
Én a narancsbőr ellen a "tiszta" élelmiszerekre szavaznék (a mozgás is fontos + sok-sok víz), friss, feldolgozatlan élelmiszerek fogyasztása ill. házi felsolgozása: kerüljük az gyümölcsjoghurt (= mesterséges anyagok joghurtja), felvágottak (párizsi és társaik), keksz, zacskóskaják stb szemeteket. Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!