Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy hízzak? 163cm vagyok, és...

Hogy hízzak? 163cm vagyok, és 41 kg.17/l

Figyelt kérdés
Pár éve már nem növök, de pontosan 3 éve voltam 41 kg. Aztán jártam megint rendszeresen sportolni, és akkor 48 voltam, de a sportot már abbahagytam, mert se időm, se kedvem nincs. Az étkezési szokásaim nem változtak. nem mondom, hogy egészségesen táplálkozom, de eszem, csak kicsit egysíkúan (általában csak tésztaféléket, meg gyümölcsöt). húsból csak a csirkét meg a pulykát eszem meg. Mit egyek?
2009. júl. 12. 12:54
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Kalcium, D vitamin, fehérje és ha szerencséd van még egy kicsit nősz.

Ha meg hízni akarsz, akkor mindenből sokat, ez tényleg nem egy nehéz kérdés.

2009. júl. 12. 13:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Én viszont tudom, hogy nehéz kérdés, én régen semmitől nem híztam és utáltam miatta magamt, persze ezt nem érti meg az, akinek nincs ilyen problémája.

Húst igenis fogyassz sokat, disznót is. Próbáld meg.

Este vacsorázz, ne 6 körül, inkább olyan 9 körül, mielőtt alszol egy órával előtte. És kiadósak legyenek az étlezések. Én dietetikushoz mentem és ő írt nekem hízókúrát, bejött.

2009. júl. 12. 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Husimusi, az este 6 utáni evés hízáshoz vezetése egy ostoba tévhit, amiről jó lenne, ha lecuppannátok végre. Hízni igenis marha könnyű, csak sajnáltatod itt magad.
2009. júl. 12. 18:01
 4/10 anonim ***** válasza:
A gének is hozzájárulnak, mennyire könnyű hízni. Nem mindenki egyforma. Ha a többség vékony a családodban, akkor nem sokat tehetsz. Egyél sok tésztát, mindent, amit szeretnél, ne hagyj ki egy étkezést se, egyél legalább 5ször naponta, ami ne csak csipegetés legyen, hanem igazi evés.:) Én is hízókúrázom, 167 cm/43 kg. 17 éves lány vok. Vagy állj vissza a sporta, szálkásíts, izmosodj. Sok sikert!:)
2009. júl. 12. 18:32
 5/10 anonim válasza:

18:01 -nek üzenem,hogy aki nincs ilyen helyzetben és nem tudja felfogni,hogy igen is nehéz hízni az ne válaszoljon inkább.én 44kg al lettem terhes 54 el szültem 4 hónap múlva 42 kiló vagyok 25évesen.akár mit csináltam semmi.szerintem a gének.ja és az anyagcserém sem gyors.sőt.

kérdés írónak:én mindent megeszek a zsíros szalonnától kezdve mindent még éjjel is.de semmi.amíg nem fáj addig nyugi én is bele nyugodtam.

2009. júl. 12. 19:12
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
"husimusi", először is, légyszike ne légy ilyen lekezelő csak azért mert az én tapasztalatomról beszélek, anyád erre nevelt? Másodszor, a 6 utáni evés igenis hízlal amennyiben nem hajnali 2kor alszik a szóban forgó, mivel este sokkal lassabban emészt a szervezet, és sokkal több husi marad meg az emberen. És én nagyon jól tudom hogy nehéz hízni, te meg csak azért ugatsz le, mert valszeg neked fogyni nehéz, és lennél a helyünkben. Nagyon nehéz hízni ha az ember alkatilag sovány.
2009. júl. 12. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
este = alvás közben
2009. júl. 12. 21:31
 8/10 anonim válasza:
utolsó előtti válaszolótól kérdezném kinek válaszolt?bárki magára veheti.mi lekezelő?én nem veszekedni szeretnék csak nem egyszerű a hízás.MINDEN EMBER MÁS!!!
2009. júl. 15. 14:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vok.

És ha nem tűnt volna fel, épp az alkatilag sovány embereket védem.. -.- """"

2009. júl. 15. 15:27
 10/10 anonim válasza:
tudod vannak buta emberek de azokat meg se halld!aki sovány mint mi és nem tudunk hízni csak azok tudják milyen nehéz a hízás.van akinek amúgy ez tetszik!!
2009. júl. 17. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!