Mit tegyek azért, hogy hízzak?
Eloszor is sportolj. A futas minden izmot megmozgat, de egy tisztessegesebb kuzdosport megjobb.
Masreszt etkezz egeszsegesen, es rendszeresen, napi 3x.. En akkor indultam "hizasnak" amikor elkezdtem rendszeresen reggelizni es vacsorazni is. Felkeles utan, lefekves elott.
Masreszt szedj vitaminokat illetve kaphato gyogyszertarakban bizonyos ensure plus nevu tapszer ket decis kiszerelesben. Eleg modern szer, keress ra a googleban, es nem tartalmaz karos anyagokat. Orvos felirhatja es akkor csak 150 ft. Napi kettot ajanlok.
Ennyit tudok mondani, amugy hasonlo helyzetben voltam, vagyok mint te, viszont erosek az izmaim es nem vagyok tulsulyra hajlamos, ennek orulok. A rossz anyagcsere t meg a serdulokori bizonytalaln hormonhaztartas is okozhatja
Egyél rengeteg szénhidrátot (elsősorban krumpl, rizs, tészta, aztán jöhet a csoki is :), fehérjét (inkább a disznót, marhát válaszd a csirkével szemben, és nyugodtan ehetsz zsírosabbat).
Nagy zsírtartalmú tejföl, tej, kakaó, olajos magvak.
Mindent dúsíts: pl. rántotta reszelt sajttal, v gyümölcslevest zsíros tejszínnel. Nyugodtan ehetsz rántott cuccokat, sülteket, sütit (bár azt módjával).
És mozogj. Ne futás, inkább erősíts, könnyebben jön az izom.
Én anorexiából jövök kifelé, de amíg csak ettem és punnyadtam, semmi hatása nem volt, de most már minden nap erősítek úgy fél órát, és ugrott a tömegem. Mennyiségre nem eszek (nm bírok) annyit, de amit lehet, felturbózok tejföllel, tejjel, sajtkrémmel, ilyesmi.
Bár a fél tábla csoki rendes kaja mellett simán lemegy egy nap. :)
erősíteni ne erősítsen, ha az alatt a kondizást érted..fekvőtámasz, felülés, guggolás, törzsemelés (bár az nem fontos) lábemelés, nyújtás, 30-30-30 mindegyikből, sorozatban akár 90-et is csinálhatsz.
De óvakodj a konditermektől, mert olyan amorf majomtested lesz mint mostanában elég sokaknak.
15:27!
"törzsemelés (bár az nem fontos)" ???
attól, hogy Te egy szerencsétlen, rosszul informált egyed vagy, nem feltétlen kell ám a hülyeséget leírni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!