Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek azért, hogy hízzak?

Mit tegyek azért, hogy hízzak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy kb. 178-180 cm vagyok és 49 kg.De úgy érzem, pont annyit eszek amennyit megbírok. Milyen gyógyszert vagy mit ajánlanátok, hogy meghízzak? Esetleg vizsgáltassam ki magam? Még annyit, hogy nincs annyi pénzünk, hogy nagyon válogathassak. 15/F
2011. aug. 19. 18:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%
Köszönjük, a gyúrós majmokat hallottuk. 4 éve karatézok és nem egy ilyen fogja nekem megmondani mitol lesz aranyos a srac teste.
2011. aug. 22. 17:56
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

1. a kareténak semmi köze kinézethez, vagy egészséges erősítéshez

2. a magyar karaténak aztán semmihez nincs sok köze ami értelmes (leszámítva 1-2 komoly helyet, persze Te oda jársz..)

3. nem, valszeg a jó hagyományos kis magyar karatét csinálod, ez meg mindent elárul.

2011. aug. 23. 09:01
 13/16 anonim ***** válasza:
. nem folytatom értelmetlen. látod kérdező, ha porokat szedsz, ilyen hülye leszel :D
2011. aug. 28. 17:51
 14/16 anonim ***** válasza:
58%

mondja ezt egy karatés "majom".

harcművésznek silány, rendes küzdősporthoz gyenge.

ráadásul engem próbál táplálékról, kiegészítőről kioktatni.

barom.

2011. aug. 28. 22:25
 15/16 anonim ***** válasza:
66%

áhh... idióta és értelmetlen sértegetések helyett, talán konstruktívabb és tanulságosabb lenne Karatés, ha mindktetten úgy csinálnánk, mintha tudnánk érvelni is.

kifejtenéd, szerinted mit írtam rosszul?

2011. aug. 29. 08:31
 16/16 anonim ***** válasza:
47%
kedves kérdező a fent leírtak jó példája, annak, amikor a pasiknak kicsike a lomposuk!
2018. jan. 12. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!