Hogyan étkezzek?
Figyelt kérdés
14éves fiu vagyok és ugy terveztem hogy kondiba elkezdek járni mert nem vagyok megelégedve az alkatommal. 50kg vagyok. naponta 5x eszek van amikor csak sima párizsis kenyeret de föételböl szoktam legtöbbet enni, meg mikor mi esik jól. Írták hogy a fehérje , szénhidrát ebvitelt bövitsem, de nem tudom hogy még hogyan? mit kell ennem, mikor... mert mint irtam naponta 5x eszek de nem látszik meg semmi.. ezért akarok kezdeni magammal valamit. valaki letudna irni egy olyan étrendet röviden, ami talán nála is bevállt vagyis tapasztalta, vagy aki már hallott rola2012. júl. 6. 11:56
1/3 anonim válasza:
Én azt ajánlom, hogy legyen 3 főétkezés, mellé 2 kisebb, amikor mondjuk egy kis gyümölcsöt eszel csak. A főétkezések során se edd tele magad! És az a legjobb, ha minden étkezéskor eszel zöldséget köretként. És persze igyál sok vizet napközben!
2/3 anonim válasza:
reggelire ehetsz néha zabpelyhet
a cukor fogyasztást minimalizáld és inkább mézet egyél
cukros üdítők helyett víz, tea
így jobb lesz az állóképességed
3/3 Gyakor válasza:
14 évesen még ráérsz kondizni, inkább a teljes testet átmozgató edzéseket gyakorold még ilyenkor mint pl úszás, bicó, kézilabda, stb. De ha nagyon elszánt vagy akkor olvasgass:
ha az aljára értél ne felejts el rányomni a tovább-ra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!