Nem tudnátok tanácsokat adni hogy hogyan tudnák hízni?
Ja férreüöttem ( tudod h mellette van :( )
Na 13 éves vagyok és 53 kg tudom hogy ez elég természetes de mivel nagyon sokat sportoltam eléggé lefogytam és a csontom a nehéz ( a sportot azért csináltam , mert szerettem de utána láttam hogy túl izmos vagyok és abbahagytam ) Amúgy lény vagyok és ugye az nem olyan szép ha egy lány TÚÚÚl izmos szóval tudnál mondani dolgokat mit egyek tudom például ott vannak a zsíros kaják de azzal már próbálkoztam és ilyen "tápszereket" meg nem akarok enni ezért azt gondoltam hogy lenne valakinek valami ötlete ami hizlal......
Tömegnöveléskor természetesen több kalóriát kell bevinned, de az ésszerű, optimális határok között - egyénfüggő. A lényeg, hogy proteinre (hús, tójás, hal, tej), szénhidrátra (krumpli, rizs, tészta), esszenciális zsírsavakra van szükség (omega, mct). könnyen hízékonyak jobban figyeljenek a minőségre és a mennyiségre. Protein esetében 2-5g/ttkg (egyénfüggő). Szénhidrát esetében 1:1 vagy 1:2 (protein/szénhidrát) az arányok.
Tömegnövelő tápkiegek területén léteznek All-in-One termékek melyek a protein és szénhidrátokon kívűl igen sok teljesítményfokozót, anabolikus növényi kivonatot tartalmaznak, mint pl.:
Createston:
Creasteron:
IsoMassXtreme:
VipDelux
A sok szénhidrátot tartalmazó tápkiegek olyanoknak javasolt igen sovány alkatúak, képtelenek a hízásra, vagy olyan testépítők, akik ugyan megfelelő szilárd táplálékbevitelt alkalmaznak, de fizikailag már lehetetlen több rizst megenni.
MHN Gainer 35
supreme Mass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!