Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Romlott ételt ettem? FÉLEK! HELP!

Romlott ételt ettem? FÉLEK! HELP!

Figyelt kérdés
Szóval, voltunk ma egy nagyon drága, jó minőségű cukrászdába ,most a párommal 20 perce. Mondjuk azt mondom,hogy 18.00-kor. Ettem egy sajtos rolót. A krémje nagyon jó volt, a tésztája viszont nem ízlett. Nem tudom mihhez hasonlítsam az ízt. Szval, az utóíze volt rossz, erős kifejezés de olyan dohos utóíze volt. Most romlott volt a kaja? A szaga nem volt rossz, sőt semmit sem lehetett érezni az illatán. Az íze is csak az utóíze volt. MOST AKKOR MI VAN? NAGYON FÉLEK! Refluxos vagyok, és ha hányok kimarja a nyelőcsövem mégjobban!!!!!!

2012. jún. 26. 18:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ezektől parázni, de nem ennyire! :) Valószínű mostanra már el is felejtetted! Nem szabad rágörcsölni, mert akkor meg amiatt fog fájni a gyomrod :D
2012. jún. 27. 11:30
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!nah végülis nem lett gond :)))))) de nem eszek többet ott ilyen sütikét! :))))))
2012. jún. 27. 18:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát szerintem menj el pszichológushoz ezzel, komolyan mondom. :D
2012. jún. 27. 18:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez mókás, régi kérdés látom, de muszáj hozzákommentelnem. :D

Katonaságnál egy éve lejárt konzerveket ehettünk. Még mindig itt vagyok. Igazából semmi bajuk nem volt, jó ez a konzerválás dolog, igaz?

2017. nov. 10. 14:08
 15/15 kittisjimin ***** válasza:
ugyan így szoktam parázni, pl most is... orulok hogy nem lett semmi baj!!!
2022. máj. 6. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!