Baj, ha a kutya megeszi a romlott ételt? Hol a határ, amikor már nem lehet neki odaadni?
Szerintem nem baj. A kutya se hülye, ha nem tetszik neki a szaga, úgyse eszi meg. Gondolom amúgy nem éhezteted halálra. Az én kutyáim is elég jól bírnak minden kaját. Egyszer kaptak húsleves maradékot, de nem ették meg. Ott volt nekik 2-3 napig a melegben, és hát kicsit (nagyon!!) büdös lett. Mondom már kiviszem a teraszra, hogy mindjárt kiöntöm. Azt hittem elokádom magam közben. Az egyik meg megérezte a szagot, jött utána, kelletlenül beleszagolt, és megette az egészet. Fene a gusztusát... :S
Mindenesetre penészes dolgokat azért én se adok nekik, de pl. ha kicsit büdi már a sajt, én már nem eszem meg, levágom a penészes részt, és ők meg imádják.
Meséld el neki, hogy a farkasok is megeszik a pár napos dögöket. És mutasd meg neki az itt leírt válaszokat.
10.18-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!