Milyen hamar szűkül össze a gyomor?
Figyelt kérdés
A lányom betegesen keveset eszik mostanában. Azt hajtogatja, hogy a fogyókúrája első hetében összeszűkült a gyomra. Ez lehet egy hét alatt, vagy csak így akar lerázni?
Nem szeretném, ha direkt nem enne. A válaszokat előre is köszönöm.
2009. júl. 5. 22:03
1/6 anonim válasza:
2 nap. de ha nagyon sulyosbodik a hejzet komoly bajok jelentkezhetnek . Sajnálom ,hogy ezt kell írni példaként de más nem jut eszembe. pl: mikor Hitler Volt"trónon" és éheztette a zsidókat őket úgy szoktatták vissza az evésre ,hogy 1-1 katonát kaptak(katona=falat kenyér egy kis darab husal)bizonyos időközönként. vidd el orvoshoz bár lehet ,hogy lelki eredtű a problémája.(bocsi a helyes írási hibákért de siettem)
2/6 anonim válasza:
Egy hét alatt nem hiszem, hogy összeszűkülne a gyomra. Én is nagyon keveset eszek,-de tényleg-de ez nálam több hónap, év alatt alakult ki. Viszont én nem fogyókúra, vagy lelki okos miatt, hanem nem tudok enni, szó szerint.
A lányodat felesleges rávenni, hogy egyen. Mondhatod Te neki, úgyse fog hallgatni rád. Tapasztalat. Viszont próbálj meg vele elbeszélgetni, megmagyarázni Neki, hogy nem az a legjobb fogyókúrás módszer ha koplal, mert azt úgyis visszahízza. Ösztönözd inkábba mozgásra.
L/17
3/6 anonim válasza:
nekem 1 nap alatt is összeszűkül! sőt, akár egy délután alatt! Ha éhesen fekszem le, akkor másnap nem kívánom a kaját, és akkor mindig egyre kevésbé kívánom. Nem vagyok anorexiás! Azért eszek néha pl gyümölcsöket, joghurtot. A lányod épp a fogyókúra korban van, nem kell rögtön azt hinni, hogy úristen anorexiás. Amíg látod rajta, hogy boldog, jól érzi magát, addig hagyd rá.
4/6 anonim válasza:
ja és onnan tudom, hogy összeszűkült, hogy bekapok egy falatot és olyan, mintha egy egész szelet kenyeret ettem volna! Szóval tényleg összeszűkül.
5/6 anonim válasza:
1 hónapig nem kell enni, garantált a siker....
6/6 anonim válasza:
NE engedd a lányodnak a fogyókúrát, PLÁNE ha BETEGESEN keveset eszik! Könnyen átcsap táplálkozás zavarba. De ne is erőltesd neki az ételt, mert akkor lehet, hogy purgálni fog. [Az nem bulémia, csak szimpla időnkénti önhánytatás]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!