Mennyi idő alatt szűkül össze a gyomor?
nem akarok fogyózni, de volt egy időszak amikor kb. dupla annyit ettem mint általában, szinte állandóan rágcsáltam valamit, akkkor is amikor nem voltam éhes. mostanra leálltam ezekkel a zabálásokkal, de folyton éhes vagyok, és félek hogy ez nem fog jót tenni az alakomnak...
szóval ha most türtőztetem magam, akkor kb mennyi idő alatt szűkül vissza a gyomrom, hogy annyi ételre legyen szükségem mint régen?
szerintem meg egyen,mert ha nem eszik,akkor folyton azon fog járni az esze,hogy ő éhes,és nem fog tudni a feladatára koncentrálni.A nem mindegy az,hogy mit eszik,amikor éhes.
Körte,alma,szőlő,dió ezeknek mind szezonja van.A répa,retek,paradicsom szintén nem egy zsíroskenyér,tehát nem hízlalnak.0%-os joghurt megint nem.Ha éhes vagy,csillapítsd,ha nem csillapítod,előbb-utóbb olyan éhes leszel,hogy semmi más feladatra,kötelességre nem fogsz tudni gondolni,csak arra az egyre,hogy márpedig te bizony éhes vagy.
utolsó! ezzel az a gondom, hogy ha gyümölccsel-zöldséggel eszem tele magam egész nap, attól ugyanúgy megmarad az igényem arra hogy folyton egyek, és hosszútávon biztos nem bírnám hogy csak nem hizlaló dolgokat egyek...
eddig is imádtam enni, és nem kellett arra figyelnem hogy mi mennyire hizlal, mert nem ettem olyan sokat mint most :S
A válasz megírásának időpontja: ma 21:59
írtam, hogy nem fogyózom, mert arra szerencsére (még!) nincsen szükségem, csak szeretném hogy a szervezetem visszaálljon az eddigi állapotára, hogy ne kezdjek el hízni a nagy zabálásoktól...
A válasz megírásának időpontja: ma 22:00
én is ilyen vagyok, össze-vissza eszem, van amikor szinte egész nap semmit, aztán megeszek mindent amit találok itthon...
eddig nem zavart ez, de félek ha nem változtatok, később csak rosszabb lesz és nem fogom tudni visszafogni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!