Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék felszedni pár...

Hogyan tudnék felszedni pár kilót?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok 168 cm magas 45kiló és hát elég vékonyka.. szeretnék kérni pár tippet, hogy mivel tudnék könnyebben hízni, előre is köszönöm!
2012. jún. 14. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
igazából ha olyan az alkatod v a génjeid, h nem megy, akkor sehogy, csak ha egész nap nem eszel. még este 11kor is pl. pizzát. nekem így ment fel vagy 4 kg kb fél év alatt. így vagyok 48 kg
2012. jún. 14. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyél sokat. Sportolj valamit (az izom nehezebb mint a zsír mint tudjuk). Ha nem akarsz sportolni akkor táplálékkiegészítőt is kipróbálhatod, persze csak mértékkel.
2012. jún. 14. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vékonyka vagy, hanem kórosan sovány. Keress fel egy orvost, mert könnyen lehet, hogy valami betegséged, allergiád van.
2012. jún. 14. 18:47
 4/5 A kérdező kommentje:
nem vagyok kórosan sovány csak ilyenek a génjeim anyukám miatt ő is vékony volt ennyi idősen......
2012. jún. 14. 18:52
 5/5 anonim ***** válasza:

miket és mennyit eszel

leírnál pl 1-2 napot (persze ha van kedved)

2012. jún. 16. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!