Norbi update? Más is járt így?
Figyelt kérdés
Nos kezdetnek leszögezném,hogy elismerem a módszer hatékonyságát, de van itt egy kis bibi: mióta a norbis dolgokat veszem: kenyér,master mix,mestermorzsa,édesítő,stb) azóta a következő problémáim vannak: hajhullás,pattanások (ezek még tiniként sem voltak rám jellemzők), fáradékonyság, hiszik, stb. Szóval a rossz közérzet. Egy éve kizárólag ezeket eszem, meg persze zöldséget, gyümit, soványabb húsokat, de valami nem ok (azon kívül,hogy csinosabb vagyok mint valaha). Más is járt így?2012. jún. 12. 17:15
1/2 Julie S válasza:
Nem vagyok otthon Norbis kajákban, de a pékáruiban nem magasabb a gluténtartalom véletlenül?
2/2 anonim válasza:
Szia! Én sajnos a pékárút nem ehetem egyáltalán mert lisztérzékeny vagyok, de az összes többi terméküket eszem, és nálam nagyon bejöttek súlycsökkentés/nagyobb energia/szívproblémák terén.Viszont engem eszméletlenül felfújnak ezek a termékek, olyan leszek tőlük mint a lufi...:-(((Esetleg másnál is előfordul ez a probléma? Hozzáteszem ez a "kis gond" nem tántorít el attól, hogy továbbra is ezeket a termékeket fogyasszam...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!