Norbi Update boltban miket érdemes venni?
Én fagyasztott kicsit zsömlét szoktam venni, egy hétre valót. Bedobom a fagyóba, minden reggel előveszek kettőt, kisütöm, megeszem. Fél 6, háromnegyed 6 körül reggelizek, fél 7-től dolgozok. Mivel nem emeli meg a vércukorszintet, így fél 6-tól 13-ig, 13:30ig nem is vagyok éhes. (munka közben nem is tudnék enni).
Én ezért szeretem. A 14-16 kicsi zsömléért szoktam 1200-1300 Ft-ot fizetni.
Ha van egy ki pénzem akkor megajándékozom magamat egy kis helyben sütött túrós vagy virslis croassannal, aminek azt hiszem 230 Ft 10 dekája. 3 db-ért szoktam fizetni 3-400 Ft-ot.
Ha fizu után megyek oda, akkor szoktam venni mogyorókrémet is, amit be kell osztani mert elég kis üveges, de ha ügyes vagyok 1 hónapig kitart. Ez 1200 Ft, ha jól emlékszem.
De nagyon finom a lekvár is, ami ugyanennyibe kerül.
Én leginkább csak péksütiért megyek oda, de ha van egy kis pénzem akkor veszek édességet is. Nagyon finom somlói galuskájuk is, igaz az drágább. 4-500 Ft.
Régebben vettem tésztát és zsemlemorzsát is, de ma már nem, mert feleslegesnek tartom. Hamar elfogy és nem túl pénztárca kímélő.
Amúgy nagyon finomak a zsömlék, croassanok és az benne a jó, hogy laktatnak de nem hizlalnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!