Tudom tucatkérdés de mégis?
Szeretnék változtatni a táplálkozásomon. A cél minimális fogyás (pár kg), egészséges (de nem bio mániás) étkezés. A zöldségek nagy részét sajnos nem szeretem, 100%-ban lemondani pedig nem tudok mindenről :)
Hogyan kell elosztani egy napra az étkezéseket/adagokat.
Mikor melyik fajta ajánlott?
Mit kell kerülni, mit kell előnyben részesíteni? (konkrétan)
Nem 17h, 18h,... után ne egyél, ha nem lefekvés előtt 3 órával. Lefekvés nem egyenlő elalvással...
Cukort nagyon-nagyon minimalizáld, és cseréld ki pl. nádcukorra, ha keveset eszel nem drága. A fehér lisztet zablisztre, a grízt zabkorpára, kenyeret minimalizáld, az is legyen barna vagy rozs, stb... Zsírt olajra vagy olíva olajra... Sok-sok mozgás! Vettem egy kcal számlálót a bicajra, letekerek naponta 800-1300 kcal-t, a fentieket betartom és nem mondok le én sem 100% mindenről, és fogyok... A lényeg nem is igazán a súlyom csökken (azis), ha nem a hasam, a háj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!