Ha 46-47 kiló vagyok felhízhatok 60-60 körülire?
Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 07:36
1/6 medve5 válasza:
Végre valaki,aki nem fogyni akar.Azt teszel a saját testeddel amit akarsz.
2/6 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam ki a kérdést,60-65 körülire akarok fölhízni.
2012. jún. 10. 08:11
3/6 anonim válasza:
Fel, csak kérdés hogy érdemes e. Hány cm vagy? Egyébként testépítésre gondolsz, vagy csak általános hízás
4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy pontosan mennyi de 160-165 cm körül.Testépítésre is gondoltam nem csak hízásra,mert nem csinálok szinte semmit egész nap,meg elég gyenge is vagyok.
2012. jún. 10. 10:40
5/6 anonim válasza:
én 169 cm vagyok és 48 voltam 4 éve, hízni nem tudtam soha, pedig nagyon akartam mert akkor borzasztó voltam :/ mostanra 4 év elteltével valamiért +13 jött fel rám,(61k g) és már azt soknak találom... munjduk akaratom ellenére történt :D azóta elkezdtem odafigyelni a mozgásra, étkezésre (kevesebbet enni) és lefogytam 56,6-ra (pont ma mértem) és még fogyni akarok legalább 52-ig.
Ezzel arra akartam kilyukadni, hogyha nem tetszel így magadnak, vágj bele, de ha ennyire drasztikusan sokat hízni évek alatt "jó", különben nem egészsges a hízás...vagy hormonzavar vagy egyéb betegség lehet az oka. Ezért türelmesnek kell lenned.
De én azt mondom, hogy +10 kg bőven elég, nemhogy +20 .
L/21
6/6 A kérdező kommentje:
Én se egy év alatt akarok +15-20 kilót fölszedni.Amúgy fiú vagyok.Azért vicces volt hogy egyszer egy gyúrós fölkapott és arrébb tett. :D
2012. jún. 10. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!