Milyen ételeket egyek a bőr egészségéért?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 17:43
2/5 anonim válasza:
Nekem a répa vált be, meg kerüld a szénhidrátokat. De ez csak ilyen általánosítás, attól is függ, milyen bőrhibát akarsz kezelni - acne, mitesszer, barna foltok, zsírosodás, stb.
3/5 anonim válasza:
Én csak egyet tudok, hogy minél kevesebb cukrot kell bevinni a szervezetbe. Még régebben olvastam valahol, de találtam most is egy cikket.
Ezen felül meg egészségesen kell enni, kerülni a túl zsíros ételeket is. Kerülni kell az alkohol fogyasztását és a dohányzást.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
gyümölcsöket, zöldségeket, kerüld az édességet (pl twix), minél kevesebb cukor, és NO cigi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!