Létezik, hogy egy doboz energiaitaltól lettem rosszul?
Figyelt kérdés
Hányingerem van, és olyan nyomott érzés, vagy nem is tudom hogy írjam le. Egy doboz (250 ml) energiaitalt ittam pár órája. Igazából szerintem sosem ittam meg egy teljes dobozt egyedül, kávét is csak tejeskávét iszom, azt is csak néha. Lehet hogy így reagál a szervezetem a koffeinre?2012. jún. 2. 05:28
21/24 anonim válasza:
Látom mégis csak pazaroltál rám egy új kommentet, ráadásul még mindig nem kaptam rá választ hogy miért komolytalan az állításom, és még mindig nem cáfoltad meg hoy miért nem igaz amiket írtam. De mindegy. Nem okosság kérdése, én elmagyaráztam a kérdezőnek hogy mit is iszik, és elmondtam hogy legegyszerűbben hogy tudhatja meg mitől lett baja. A kérdező pedig nem egy birka, aki arra megy amerre hajtják, önálló akarattal rendelkezik, ergo tud mérlegelni, hogy akarja-e. Ha úgy dönt hogy igen, akkor csinálja, és rá fog jönni amire akar, ha meg úgy dönt hogy nem, akkor nem csinálja. Ilyen egyszerű.
22/24 anonim válasza:
Komoly lett! 17es te skizofrén vagy, hogy a saját hozzászólásodra úgy írsz mintha más volnál? :D
23/24 anonim válasza:
komoly vagy nagyon, a kérdező kommentjére válaszoltam, ő írta hogy hoz popcornt, én meg hogy énis kíváncsian várom az előttem lévő válaszát. leírnád az életkorod? csakmert lehet még nem tanulsz némaértő olvasást, ezesetben nem szólok be...
24/24 A kérdező kommentje:
:) A két ember vitája nagyon tetszett, ritkán lehet ilyen érvekkel apelláló, nem egymást anyázós vitát olvasni a neten.
2012. júl. 6. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!