Létezik, hogy egy doboz energiaitaltól lettem rosszul?
A taurintól bajod nem lehet, ha nem eszel belőle kb 10 energiaitalnak megfelelő mennyiséget. Az a te szervezetedben most is jelen van, mint mindenkiében. Egy aminosav. Ha nem viszed túlzásba, egészséges.
Rendesen úgy kell meginni egy kávét, hogy kiöntessz egy rendes adagot a csészébe, és megiszod. Azért írtam, mert a kérdező írta, hogy csak kicsit önt a csészébe, a többi az tej. Így ne várj semmi hatást, max kialakul egy lelki függőség.
Egyébként nem vagyok orvos, csak bejártam kémia és biosz órára, és rendelkezek azzal az alapműveltséggel, mint egy átlag ember.
A fanta és az energiaital károsanyag tartalma a koffeint leszámítva megegyezik, ezért mondtam hogy így teszteld le. Így a leg egyszerűbb, paraszt módszer :D
Nem, te lépten nyomon belekötöttél abba amit írtam, de megcáfolni nem tudtad. Ez nem kuruzslás. Ezeket mind leellenőrizhetnéd, ha kézbe fognál egy kúrva könyvet.
Egyébként meg attól hogy régi a kérdés, gondolom elfogad információt a kérdező.
Most lenne egy kérdésem, ha megengeded. Ha te komolytalan kuruzslásnak nevezed azokat a dolgokat amiket én itt leírtam, akkor lennél szíves megcáfolni épkézláb érvekkel? Ja, és lennél szíves leírni, hogy hogy van igazából, ha nem így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!