Meg tudnátok határozni egyes sós ételek E tartalmát?
Figyelt kérdés
Fontos lenne és gyorsan is.
Például a chips -nek
akkor a sós pálcikának
esetleg földimogyoró (sózott)
+ még amiket tudtok...
segítsetek sürgőőőőőss előre is köszi :)
#étel #E- érték
2012. máj. 17. 15:04
1/5 anonim válasza:
A chips-nek(burgonyának)a gyártási eljárás alatt minden vitamintartalma elillan.
Sós pálcika...semmi.Itt a só lehet esetleg érdekes.
A földimogyoróban akad E-vitamin,de az amerikai mogyoró sokkal inkább ajánlott.Az sem túl jó,hogy sózott.
A dióban,kesudióban,napraforgóban(pörköletlen)mandulában(szintén pörköletlen,sózatlan)egészségesebb E-vitamin-forrást találnál.A napraforgóban kifejezetten magas az E-vitamin tartalom.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de én a káros anyagokra gondoltam, mint az,
hogy E315.....De mind 1 megoldottam de azért megkapod a zöld kezet, mert fáradtál a válaszírással! :)
KÖSZI (:
2012. máj. 23. 11:13
4/5 anonim válasza:
:)Hát látod ez fel sem merült bennem,pedig egyértelmű lett volna:)
5/5 A kérdező kommentje:
:D
2012. máj. 23. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!