Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért véres a székletem?

Miért véres a székletem?

Figyelt kérdés

Amikor kakilok, akkor egy nagyon kicsit véres lesz a wc papír. Ez kb. hétvége óta tart, és azóta 3-4-szer voltam nagy wc-n, és mindig véres volt a wc papír. Friss vér.

Lehet, hogy hétvégén a kemyén kaki felsértette a nyílást, és akkor kikálásnál újra felszakad a seb, mert nem gyógyult be?? Ilyen volt már velem régebben is, hogy mikor keményet és sokat szrat egyszerre, akkor véres volt, de kb. csak fél évente volt eddig ilyen. Meg volt máskor (kb. fél éve) amikor szintén több napig tartott (kb. 4 napig), de elmúlt. Szerintetek lehet, hogy csak felrepedt és sebes?? Hétvége óta elég keményet kakilok, lehet ettől?? Utánanéztem az aranyérnek, és tükörben megnéztem a végbélnyílásom, de nem láttam ereket. Nem akarom anyának elmondani, orvoshoz sem akarok elmenni.

13/l

2012. máj. 16. 15:31
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
és nagyon félek a műtéttől, ha esetleg aranyér...
2012. máj. 16. 15:32
 2/13 A kérdező kommentje:
lehet, hogy csap a seb felrepedt?
2012. máj. 16. 15:33
 3/13 A kérdező kommentje:
*csak
2012. máj. 16. 15:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem az aranyértől kell félni, hanem a végbélráktól...
2012. máj. 16. 15:55
 5/13 A kérdező kommentje:

az mi???????

egyre jobb...

2012. máj. 16. 15:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács: ne itt kérdezgess, hanem mondd el a szüleidnek ezt a problémát és ők elvisznek orvoshoz. A betegségek nem válogatnak életkor szerint. Ha fiatal vagy akkor is lehet súlyos betegséged, nem csak öreg korban...
2012. máj. 16. 15:59
 7/13 A kérdező kommentje:
majd ha szombatig nem múlik el, akkor szólok a szüleimnek...
2012. máj. 16. 16:00
 8/13 A kérdező kommentje:
és addig próbálok sok vizet inni és sok rostot enni...
2012. máj. 16. 16:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem is csak attól szokott vérezni egy kicsit, hogy felreped, úgyhogy sokat ne aggódj. Pár nap alatt el kell múlnia, ha nem, akkor viszont orvos. Ha baj van, és nem lát időben orvos, csak rosszabb lesz.
2012. máj. 17. 23:22
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi, megnyugtattál. csütörtökön nem volt véres már, tegnap meg nem voltam nagy wc-n.
2012. máj. 19. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!