Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől lehet véres a székletem?

Mitől lehet véres a székletem?

Figyelt kérdés
Pénteken vol először véres székletem. Tegnap nem, ma megint véres volt. Azt tudni kell, hogy lisztérzékeny vagyok, és előfordul, hogy eszek olyat, amit nem szabadna. Nem alvadt vér, hanem piros, és nem túl sok. Volt, hogy csak pisilni mentem, megtöröltem a fenekem is, hogy lássam nem véres-e, és a wc papír egy nagyon kicsit olyan volt, Az nem erős piros fércsepp volt, csak halvány rózsaszín, és nagyon kevés? Mitől lehet ez? Azt is lehet, hogy valami seb van belül?
2012. jan. 22. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Rengeteg dologtól lehet, de szerintem inkább bízd magad valódi orvosokra, mint GYK-s megmondóemberekre.
2012. jan. 22. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez aranyér lesz. Ha nem fáj, viszket, akkor még jó időben vagy ahhoz, hogy eredményesen, KÖNNYEN KEZELHETŐ legyen. Alap az, hogy rendezni kell a székleted, minimum egyszer legyen MINDEN NAP. Legjobb, ha orvoshoz mész vele, bár gyógyszertárban kaphatóak vény nélküli szerek is.
2012. jan. 22. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:
ha kemény volt a székleted, akkor csak felrepedt a végbeled. akárhogy is elnézhetnél egy sebészeti szakrendelésre.
2012. jan. 22. 13:05
 4/4 Kondor Judit ***** válasza:
Nem biztos,hogy aranyér.De szerintem menj l dokihoz mert nem játék,bármi lehet és okozhatja.
2012. jan. 22. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!