A székletem egy része véres volt. Ez baj? Mi lehet?
Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 14:39
1/8 anonim válasza:
Ha nem a menzesztől hiszed azt, h a székleted véres, akkor nagy baj! Sürgősen dokihoz kell menni, pl. gyomor/bélfekély jele lehet! Meg van jó pár bakteriális fertőzés, ami hasonló tünetekkel jár.
2011. aug. 15. 14:50
2/8 anonim válasza:
Vagy szimplán csak sok volt a dinnye!És azt hiszed rá hogy vér van közte!
2011. aug. 15. 14:52
3/8 A kérdező kommentje:
Én még nem menstruálok. Dinnyét meg tök rég óta nem ettem.
2011. aug. 15. 14:57
4/8 anonim válasza:
Ha élénk színű piros volt a vér és a mennyisége sok volt akkor valószínű hogy az a vastagbélből jött, ha csak kevés akkor nagy valószínűséggel csak a végbélnyílásodnál volt egy kisebb seb, amit okozhat kemény széklet is, vagy akár belső aranyér. A gyomorvérzésnél az említett vér színe fekete, mivel amég átjut a bélcsatornákon megalvad. Ha ez a dolog rendszeressé válna keress fel egy orvost!
2011. aug. 15. 14:59
5/8 attillaa006 válasza:
Nekem fekete volt a székletem...
Kiderült hogy a nyelőcsövem vérzett, viszont ha véres az valóban valamilyen béltáji probléma lehet. Én nem szeretek az orvosokat meg a kórházakat is messziröl szeretném kerülni, viszont ajánlom hogy menj el, mert igy folyamatosan vért vesztessz!!!!
2011. aug. 15. 15:59
6/8 anonim válasza:
attillaa006 h*lyeségeket beszélsz! Senki nem fog belehalni széklettel vesztett vér mennyisége miatt.
Kérdező! Voltál mostanában gyorsétteremben? Vagy az is elég ha otthon esztek húst. A nem kellően átsütött (esetleg nem láthatóan belül még nyers) hús könnyen hordoz baktériumokat. Ez elsősorban Kalici baktérium, 92%-a a gyorséttermekből ered. Fiatal korban nagyon veszélyes is lehet úgyhogy irány az orvos! Természetesen lehet más is az oka, de ezt majd a laborvizsgálat eldönti.
Jobbulást!
2011. aug. 21. 18:15
7/8 waldinger ágnes válasza:
Feltétlenül menj orvoshoz. Bár ismertem olyat, aki azt hitte, hogy véres a széklete, pedig csak céklát evett. Akkor a vizelet is piros, de nem igazán vér színű. hanem céklavörös.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!