Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon ritka a székletem,...

Nagyon ritka a székletem, mitől van ez?

Figyelt kérdés

Szinte csak hetente tudok magamtól tojni, igazából nem tudom, mert kb. az ötödik nap után mindig beveszek guttalax cseppeket, hogy tudjak. Mitől van ez???? Nagyon idegesít, mert nem tudok lefogyni, esküszöm, egy hétig áll bennem a sz*r nagyon idegesít, mert akik napotna, kétnaponta tudnak üríteni, azok sokkal jobb a formájuk, karcsúbbak stb. Nekem se olyan rossz az alakom, de ha így folytatódik hogy hetente is alig tudok, akkor mi lesz?:( Ezen lehet segíteni?

előre is köszi az értelmes válaszokat.

-bocsánat, ezt még elfelejtettem hogy aránylag sok zöldséget és gyümölcsöt eszek, csokiból meg alig

2011. jún. 7. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Iszol elég folyadékot? Fogyasztasz rostos dolgokat, műzlit, rostdús kenyeret? Sportolsz valamit, mozogsz? Ezek a megoldások lassú anyagcserére.
2011. jún. 8. 07:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát naponta kb. két liter vizet iszok, sportolni nem sportolok egészségügyi okokból sajnos :(, pl müzlit nem nagyon eszek, de ma reggel már elkezdtem zabpelyhet enni, és elhatároztam, hogy ezt folytatom is, valami ötletetek van még, esetleg hogy talán valami belső gond okozza? vagy a táplálkozástól függ az egész?
2011. jún. 8. 19:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Heti 1-2, az nagyon nem jó!

Tuti, hogy a táplálkozásodon kell változtatnod. Azért azt tanácsolom keress fel egy dokit, hátha más oka is van...

2011. jún. 9. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!