Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen étrendet alakitsak igy ki?

Milyen étrendet alakitsak igy ki?

Figyelt kérdés
1300-1500 kalóriát vihetek be egy nap a szervezetembe,ehhez milyen étrendet javasoltok?Hogyan tudom kiszámolni hogy mennyi a bevitt kalória mondjuk egy ebédnél?Minden összetevőt számoljak ki?
2009. jún. 25. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ha komolyan akarod venni akkor igen minden összetevőt kell kiszámolnod. a bodybuilder.hu n van egy Kcal táblázat de az szerintem kevés.google -n keress rá cukorbetegeknek szoktak kitenni Kcal táblázatot.amúgy szerintem 1300-1500 Kcal az kevés csak nem fogyni akarsz?
2009. jún. 26. 10:37
 2/2 A kérdező kommentje:

DE igen,muszáj.

Sajna zsibbadnak az ujjaim,és dagadnak,most csinálnak vérképet,ha a veséim rendben vannak akkor mindez a tulsuly miatt van.

8 hónapja szülte,és 16kg van rajtam,a versenysulyomhoz képest,és a hasfalam is rettenet gyenge,röviden ennyi.

Azzal kezdem hogy a tészta és kenyérféléket elhagyom,bár eddig is max. egy zsemlét ettem meg naponta.

2009. jún. 26. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!