Milyen termékkört alakítottatok ki magatoknak, amiről biztosan tudját0k hogy egészségesek?
"Csak egyszer kell mindent alaposan megnézi, hogy mi, mit tartalmaz. A következő vásárlás alkalmával már csak le kell venni az ideális termékeket"
Egy ideje már dolgozom rajta hogy minél egészségesebb ételeket vegyek a boltban, ami nem tartalmaz káros adalékanyagokat, ideális a kalória tartalma stb... stb... stb...
De nagyon hosszadalmas mindent megnézni, ezért kérem a segítségeteket. Ha csak 1-1 terméket is írtok amit már ellenőriztetek és szerintetek megfelelő az egészséges életmódhoz, már az is nagy segítség.
"Csak egyszer kell mindent alaposan megnézi, hogy mi, mit tartalmaz. A következő vásárlás alkalmával már csak le kell venni az ideális termékeket"
Ez nem igaz. A gyártók gyakran változtatják az összetételeket!
A "bolti" termékek elenyésző hányada felel meg az egészséges táplálék kritériumának.
A bio szó is gyakran megtévesztő, csakúgy, mint az öko.
Rendben hogy változtatják, de annyira nem gyakran h minden nap meg kéne nézni.
De megoszthatnád azt is te miket szoktál venni...
Fél percem lenne, de az ilyen sokkal többet igényel mint fél perc.
Sokszor pl nem írják rá a termékre hogy asptartam van benne, csak ráírják h E-akármi. És minden káros dolognak az összes elnevezését nem lehet megtanulni. Én amit haza hozok annak az összes összetevőjére rákeresek interneten, aztán az alapján döntöm el h legközelebb is megveszem-e vagy keresek másikat.
Köszönöm a tésztás és zöldség-gyümölcsös tanácsot.
Továbbá írtad h: "Amiben cukor van (vagy glükózszörp, mesterséges édesítőszer stb.), azt egyből rakom vissza." Megneveznéd azokat amiket nem raksz vissza hanem haza viszed? :)
(én pl ha joghurtról van szó densiát (epres, barackos) szoktam venni, mert az aktiviába bele kerül jó pár olyan dolog ami engem elrettentett. tudom h a densia sem tökéletes, de a felhozatalból ezt találtam a legmegfelelőbbnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!