A fagyasztott kaják mennyire egészségesek?
Nem az a lényeg, hogy fagyasztják-e, hanem,hogy mit fagyasztanak. A fagyasztott zöldségek egészségesek, a készételek károsak és jobban hizlalhatnak.
A fagyasztás egy tartósítási eljárás, az étel milyenségét az alapanyag adja meg.
Általában ezek nem a legjobb minőségű alapanyagokból vannak, ez leginkább igaz a csirkefalatokra, amikbe minden nyesedékhúst beledarálnak és utána megformázzák.
Másik probléma az általad felsorolt ételekkel, hogy olajban kell kisütni őket és az rengeteg kalóriát tartalmazz, mivel a panír nagyon sok olajat képes felszívni.
Ha ilyeneket szeretnél enni, akkor inkább válassz olyat, amit sütőben, külön zsiradék nélkül lehet elkészíteni és ha a pénztárcád megengedi, akkor panírozott színhúst vegyél vagy tonhalat (nem a rudacskák, hanem az egészet), mivel azok sokkal jobb minőségűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!