179 centi 55 kg 16 évesen fiúként milyen?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 16:35
11/20 A kérdező kommentje:
Nem, egészen átlagos. Kb minden korombeli tudja...
2012. ápr. 27. 20:17
12/20 anonim válasza:
179 a testmagasságod, vagy a farkad? mert nem mindegy..
Viccet félretéve, én 165 vagyok, 48 kg. és baromi vékony, de tapasztalat. hogy baromi nehéz híni, orvosi segítség nélkül lehetetlen.
13/20 anonim válasza:
(OP)Destroy-man válaszához .
Ha okosat nem tudsz írni,akkor baromságot meg ne irjál .
Egy újabb dolog ,amit nem tudsz hogy mitől van .
Javaslom a biológia olvasgatását .
14/20 anonim válasza:
TE ANOREXIÁS VAGY!!
én 180 vagyok és 75-85kg közt.
15/20 anonim válasza:
nem nehéz hízni én 15évesen 60kg voltam azóta eltelt egy év és 75-80 vagyok, mindig olyan kaját kell főzetni ami a fogadhoz illik,és ha tényleg hizni akarsz akkor egyél este 6 után, jó zsíros kajákat meg amikbe van szénhidrát,ja és az édesség sem maradhat ki a fogyásból!! :) sok sikert.
16/20 anonim válasza:
Semmi gond vele. Szerintem csinos. :) Sok fiú ilyesmi mostanában, sok csajnak bejön. Inkább vékony legyen mint kövér (szerintem)!
17/20 anonim válasza:
Jó tanácsokat adtok neki. Addig örüljön míg meg tudja tartani az alakját. Elég baj hogy ott a sok elpuhányodott-elhízott huszon-harminc éves fickó. Tisztelet a kivételnek!
18/20 anonim válasza:
Ha már a súlyodat akarod növelni akkor azt ne zsírral tedd. Nem téli álomra készülsz hogy raktározz. A zsírral csak annyit érsz el, hogy később, ha gyúrsz és azt akarod hogy ez látszódjon is, majd nehéz lesz leadni magadról. Sokkal jobb ha izommal hozod egyensúlyba a súlyod és a magasságod. De ha ez a súlyod marad akkor sincs gond, eltelik néhány év és fel fogsz szedni annyit ami kell.
19/20 tlboroka válasza:
Az én bátyám 15 éves és 184 centi és asszem 70 körül van és nagyon sovány pedig nagyon szokott zabálni ja és nagyon izmos is...
20/20 anonim válasza:
Én 173 cm magas vagyok, úgyszintén 16 éves, 60 kg és ahogyan látom még ez is kevés, tehát 180 körül azzal az 55 kg-mal tényleg sovány vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!