Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan ne legyen székrekedésem...

Hogyan ne legyen székrekedésem fesztiválokon?

Figyelt kérdés
már több éve fesztiválozok de sajnos rendszeresen előfordul hogy nem tudok elmenni vécére és ez bizony elég kellemetlen, hiszen több napig is ott vagyunk.már próbáltam mindenfélét, tej +gyümölcsök, meg hasonló dolgok és alapvetően is nagyon odafigyelek arra, mit eszem. arra gondoltam, hogy levinnék keserűsót és azt iszogatnám, ha "nincs ihlet". ti mit gondoltok erről? tudtok valami jobb tanácsot adni? minden érdekel
2009. jún. 21. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lehet, hogy idegi alapon van?

Hashajtó cseppek este, reggel wc.

2009. jún. 21. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A hashajtót ilyen esetben nem ajánlom, mert egész nap görcsölhetsz és szaladgálhatsz tőle. Egy-egy alkalommal szerencsésebb a Glicerines kúp használata, reggel felkeléskor bedugsz egyet, 10 perc múlva mész vécére és nincs utóhatása. Csak nem szabad rendszresen használni.
2009. jún. 21. 21:28
 3/6 A kérdező kommentje:

igen, valószínűleg idegi alapon lehet. nem tudok ellazulni ilyen szituban. a hashajtócsepptől meg azért félek, mert ha többször rámjön egy nap az elég vicces lehet :)

ez a glicerines kúp mennyibe kerül? és tényleg jó?

2009. jún. 21. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell próbálni egyszer otthon,és meglátod hogyan hat. Nekem bevált, tényleg 10 percen belül megvan az eredmény. Az ára párszáz forint (6-8 körül), ha jól emlékszem.
2009. jún. 21. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha sok napra mész fesztiválra, legjobb megoldás ha naponta 1x bementek egy jobb étterembe a városban, ahol van kultúrált WC.. Mert ugye toitoiba kinek van kedve kábelt fektetni :S Szval megisztok egy kólát a restiben, és elmentek WC-re, gondolom a hely is visszatart téged a dologtól :D

És ja, glicerin kúp jó! :D

2010. aug. 18. 14:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos feszteken én sem tudok menni, toitoi budi meg várakoznak rád szép hosszú sorokban :s Próbáld ki a Leavolac szirupot, kíméletes és nem okoz hasmenést.
2012. márc. 6. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!