Nagyon szeretnék hízni! Mit tanácsoltok? :/
Sziasztok!
Hízni akarok kb. 8 kg-ot,mert nagyon soványnak érzem magam ! Az étvágyam átlagos. Mit javasoltok?? Hallottam már a Béres cseppről hogy segít,meg Peritolról,de nem tudom nagyon bizonytalan vagyok már!!:/ 160 centi vagyok negyven pár kiló. /L/ Segítsetek! Köszi
Nekem is hasonló a problémám, egyél naponta 5-ször és ne túl sokat! Egyél mindenféléből, gyümölcsöt, zöldséget, tésztát,tejtermékeket, édességet is lehet, de ne sokat!
Igyál sok folyadékot és járj el néha kocogni, az erősít. :) De táncolhatsz is vagy aerobicozhatsz.
Hát tényleg nem. Azt hittem fiatalabb vagy.
Keress fel egy orvost, hátha van valami oka, hogy nem hízol- :(
Én is ezzel a problémával küzdök!A béres csepp,b12,multivitaminok,peritol,mit eltud az ember képzelni s mit orvos tud ajállani már kiprobáltam.Végül elküldött vizsgálatra vérvétel,pajzsmirigy de ott is minden rendben volt.Azt mondta ez alkat s törödjek bele.Lehet nálad is ez van,de 1 vizsgálatot megér.s ha valami ujj gyogyszerről tudsz kérlek írd meg.
165/55L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!