Mit tanácsoltok mit egyen egy refluxos beteg akinek diétáznia kell de hizni szeretne mert nagyon sovány!?
Figyelt kérdés
Fél éve reflux beteg vagyok és magaságomhoz képest nagyon sovány 185cm/60kg szeretnék meghizni de sajnos nem tudok a soványságom a betegség elött is volt de most hogy diétázok nem nagyon tudok hizni szeretném ebben segitségeteket kérni hogy tudnátok-e valamit ajánlani nekem amitöl pár kilót hizhatnék és a refluxom melett is kiprobálhatnám!Válaszotokat Köszönöm!2010. júl. 31. 17:31
1/9 anonim válasza:
Szia elöbb a betegségedből kellene megszabadulnod - ha az sikerül a hizás is menni fogggg :) irtam privit keresd meg a hölgyet
2/9 anonim válasza:
Én reflux beteg még nem vagyok,de rengeteg néha a gyomorsavam,terhességem óta.A sülteket a paradicsomszószt,a kávét,a szénsavasat próbálom teljesen kiiktatni,ha mégis nagyon ég a tokom ,szódabikarbónát kapok be egy kiskanállal,böfögök és segít.Szerintem vannak kimondottan zsíros halak,hízlaló gyümölcsök,zöldségek,a húst pedig ne süssed hanem grillezzed vagy fözzed! A zsíros magvak dió mogyoró pisztácia stb. sem ártanak,és hízlalnak.Ilyesmikkel próbálkozz.
4/9 anonim válasza:
Huh, ez nehez. Mondjuk teszta. Ugy tudom, hogy azt ehetnek a refluxos betegek. Egy jo kis sajtos-tejfolos, de szigoruan alacsony zsirtartalmu! Ez tenyleg nehez, mivel nem ehetsz keso este es nagy adagokat! Meg ott a banan! Abban is sok a kaloria, azt mondjak. Napkozben meg nassolhatnal gumicukrot, vagy olyan chipset, ami nem olajban, hanem sutoben sult!
5/9 anonim válasza:
Megvan! Tudom! Egyél bébiételeket! Egy próbát megér!
6/9 anonim válasza:
Meg igyál aloe vera levet.Èn is iszom,és azóta mégjobban vagyok.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Az Aloeverát azt nem csak iszom szedem is az tényleg segitett nekem is!Ha valaki még tudna hasznos tanácsokat írni annak továbbra is örülnék és mégegyszer köszönöm a tanácsokat!
2010. júl. 31. 19:32
8/9 anonim válasza:
Én is sovány vagyok és fél éve refluxos. Nem nagyon diétázok, de van amit nem bírok megenni. Már nem bírom úgy a túl édes dolgokat és a paprikás krumplitól is hányingerem van újabban:( De amúgy nem diétázok. Tök mindegy, mert reflux előtt is deszka voltam. Most megyek egy helyre, ahol kivizsgálják a refluxomat tükrözés nélkül, az egészséges étkezéssel kapcsolatban adnak tanácsot és a testsúlybeállító programjuk a fogyókúráról szól...hát nem tudom mit szólnak majd hozzám:) Ha adnak valami jó ötletet, megírom. Amúgy nem 100% a reflux, de reményeim szerint ezt is megmondják csütörtökön.
9/9 anonim válasza:
Nekem a földimogyorótól sikerült húsz kilót híznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!