Mit tanácsoltok arra az estre ha hízni szeretnék?
Nekem is volt ilyen problémám.
Az első és legfontosabb, hogy szedjél vitamint, az csinál étvágyat (multivitamin tabi).
Evés után egyél levest, mert az tágítja a gyomrot, tehát legközelebb többet bírsz majd enni, és így nem veszi el a leves az étvágyad...
Igyál SOK vizet.
Lefekvés előtt igyál meg egy jókis cukros banánturmixot tojássárgájával megspékelve. Igazi energiabomba...
Ha elmész a háziorvosodhoz és elmondod neki mi a gáz, akkor ő is tud segíteni, vagy beutalhat dietetikushoz, aki tud segíteni speciális étrendben, ha máshogy nem megy.
Én mondjuk fiatalabb voltam, amikor ilyen gondom volt (kb 10 éves), és akkor valami csokiízűnek mondott trutyit is kellett innom, meg volt banánosban is, de ezt az orvos javasolta, meg nagyon régen volt, nemtom már mi volt a neve (meg hogy létezik-e)
reggeli: nutellás kenyér, vagy gorfi
tízórai: szendvics vagy vmi édesség
ebéd: vmi meleg étel
uzsi: édesség és sok gyümölcs
vacsi: meleg szenyó vagy ilyesmik
és amikor csk tehetem eszek
Ez nem jó, az édesség skszor elveszi az étvágyat. Ha án pl csokit eszem, akkor már nem is kívánom a normális kaját, pedig a csoki összességében nem túl sok kalória...
Az legenda, hogy az emberek az édességtől híznak, attól híznak, hogy azok a normál kaján felül zabálják az édességet, nem helyette és így túl sok energiát visznek be, ami utána zsír formájában raktározódik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!