Hízni szeretnék. De hogyan?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, 160 cm, általában 40 kg. Szerintetek sovány vagyok, vagy átlagos?
Hízni szeretnék (ha nem is többet, legalább annyit, hogy normálisan nézzek ki), de nem tudom, hogyan fogjak hozzá. (Tablettákat nem fogok szedni, az biztos!) Egészségesen étkezem, gyakran fogyasztok zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket, vizet, gyümölcsleveket, stb. - gyorséttermi ételeket és italokat ritkán. Rendszeresen járok lovagolni.
Tudnátok tanácsokat adni, hogy milyen módszert próbáljak ki, hogy hízzak egy kicsit? Előre is köszönök mindent.
2012. ápr. 14. 17:45
11/12 A kérdező kommentje:
Már érdeklődtem, a családban mindenkinek megfelelő testsúlya van, egyedül Én érzem magam egy kicsit kicsinek.
És az orvosos tanácsot nagyon köszönöm, épp a napokban készülök menni! :)
2012. ápr. 19. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!