Hízni szeretnék. De hogyan?
13 éves lány vagyok, 160 cm, általában 40 kg. Szerintetek sovány vagyok, vagy átlagos?
Hízni szeretnék (ha nem is többet, legalább annyit, hogy normálisan nézzek ki), de nem tudom, hogyan fogjak hozzá. (Tablettákat nem fogok szedni, az biztos!) Egészségesen étkezem, gyakran fogyasztok zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket, vizet, gyümölcsleveket, stb. - gyorséttermi ételeket és italokat ritkán. Rendszeresen járok lovagolni.
Tudnátok tanácsokat adni, hogy milyen módszert próbáljak ki, hogy hízzak egy kicsit? Előre is köszönök mindent.
Kb. ilyen az alakom: [link]
Bármennyit eszem, semmi sem látszik meg rajtam. Aki tud, kérem segítsen! :)
Normális válaszokat várok! .___. '
Egyébként nem szeretnék nagyon hízni. Csak hogy pl. ilyen lábaim legyenek, ne legyek csont sovány, stb. [link]
mosolyogj!
Köszönöm szépen. (:
próbáld meg az ételeidet feldúsítani
pl reggeli:
zabpehely+tejtermék(kefír, tej stb)+méz/lekvár+olajos magvak(dió, mogyoró, mandula stb)+gyümölcs(banán)
szendvics(megkened a kenyeret majd szórsz rá lenmagot)+feltét(sonka, tojás, sajt)+zöldség
szendvics(túrókrém, méz, gyümölcs)
uzsi, tizi, ugyanaz mint a reggeli vagy joghurt+pár szem pufirizs/korpás keksz/olajos mag+gyümölcs
ebéd: leves+főtt étel
tartalmasabb leves (lencse, gulyás, palóc, borsó stb)
második: rizs, krumpli, főzelék+feltét (hús, hal, tojás, máj, pörkölt stb) +zöldség/savanyúság
vacsora: reggeli, ebéd maradéka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!