A McDonald's jellegű ételek okozhatnak "függőséget" - hozzászokást, folyamatos kívánást?
Figyú, az usában az emberek többsége kövér,nem azért mert nem függők, inkább azért mert rohattúl függők a kajára.
A kérdésedre a válaszom az hogy igen függőséget okozhat, de csak akkor ha van rá pénzed!!!!
Én nem értem miért ír választ az akinek fogalma sincs dolgokról csak beszél a levegőbe.
El kell keserítselek a mai ételek 90%ában,főleg a gyorséttermi szutykokban jelen van egy adalék anyag.
E-621 néven a legismertebb vagyis ez a natrium-glutamát.
Ezzel nincs is gond,csak annyi hogy függőséget okoz és idegméreg.De mielőtt elkezdenének itt az "okosok"hőbörögni hogy biztos nem engednék meg hogy idegmérget tegyenek a kajába,jelzem hogy az élelmiszeripar célja hogy a legminimálisabb befektetéssel legnagyobb profitot termeljen.És ennek a gyógyszeripar örül a legjobban.
Egy kis ismeretterjesztő link: [link]
De a google is hamar kiköpi az infót vagy egy pár hasznos könyv.
Sajnos nálam okozott mellékhatást és mikor megelégeltem a gyomorproblémáimat átálltam a sok zöldségre,egészségesebb ételre.Kerültem/kerülöm azokat a kajákat amiknek a csomagolásán találkozom a E-621el.Miután kihagytam ezt a szutykot vagy legalábbis igyekeztem kerülni, érdekes módon jobban volt a gyomrom.Egyébként havonta 4 sajburger nem fog függőséget okozni.Csak sajnos nem csak a sb-en van.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!