A műanyag ételtartóban tárolt ételek valóban rákot okozhatnak?
Figyelt kérdés
Ezt olvastam: "NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN !!!!
CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT."
2010. jún. 1. 12:32
1/5 anonim válasza:
AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI,
Aki ezt a szöveget leírta kicsit analfabéta a kémiához!
2/5 anonim válasza:
Az én véleményem az, hogy annyi mindenről állapítják meg, hogy rákot, meg más egészségkárosodást okoznak, hogy az emberiség ezek szerint min. 10 éve kihalt. Amit 5 éve egészségesnek mondtak, most káros, és fordítva is igaz. Én már nem adok az ilyesmire.
3/5 anonim válasza:
Régebben, volt az egyik ismeretterjesztő csatornán egy műsor ahol mindenféle állításokat teszteltek és ez is közöttük volt! És ott laboratóriumi vizsgálatok alapján kimutatták, hogy nem okoz rákos betegséget! És semmilyen anyag nem válik ki a műanyag edényekből!
4/5 anonim válasza:
Én eleve a mikrót is csak akkor használom, ha nagyon muszáj. Sajnos nem lehet tudni, mi az igazság.
Egyébként amikor egyszer kénytelen voltam műanyagban melegíteni, amire rá volt írva, hogy mikrózható, ráadásul minőségi doboz volt, nem olcsó kínai szar, a zsircseppek beleégtek a műanyagba.
5/5 anonim válasza:
Jajj, manapság minden rákot okoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!