Tényleg káros anyagok szabadulnak fel a műanyag ételhordókban hő hatására?
Mind erős melegítés, mind erős hűtés hatására a műanyagokból erősen mérgező, rákkeltő anyagok szabadulnak fel. Többek közt dioxin.
A mikrosütőt például a ma gyártott műanyagok jobban bírják, mint a régiek, de nem hiszem, hogy érdemes kockáztatni.
Értem.
Tehát akkor én mikor a munkahelyemen melegítem a mikróba az ebédemet az ártalmas.De akkor hogy-hogy forgalmazzák ezeket az edényeket?
Azért nem tiltják be, amiért az összes vegyszert sem, amivel telenyomják az élelmiszerek 99%-át.
Aki gyártja, annak így éri meg, így a legolcsóbb, az hogy mi lesz a fogyasztó egészségével, nem érdekel senkit.
Úgy globálisan meg azért nem tiltják be az egészségkárosító dolgokat, mert a világon a LEGNAGYOBB üzlet az egészségügy, gyógyszergyártás. Hatalmas lobbi van mögöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!