Állandóan éhes vagyok. Miért? (bővebben lent! Extra fontos! )
1. mert a városban egy rohadt hely nincs, ahol lehetne futni...
2. Egyedül unalmas... Nem tudom, mennyit kell futnom stb.. Nem tudom elhívni a barátaimat.. szóval..
Na bocs de 13 évesen biztos hogy nem fog úgy kajázni mint egy felnőtt..
Kedves kérdező: te pedig csak akarod elhagyni a zabálást de tenni nem teszel érte..
És hogy ezzel hogy fogyna? 30 perc futás melyből 15 perc séta 8váltogatva futás-séta) kb. 800 kcal éget el ami egyenlő 1,5 óriás burgerral.. a többit kalkuláld ki.
Visszatérve a kérdésre..
6 hónapja döntöttem el hogy fogyni fogok ami azért nehéz mert figyelek arra hogy miből-mennyit eszek napi 1500kcal viszek be. És heti 6 edzésem van.
azzal hogy lemondtam mindenféle cukros italról és CSAK vizet iszok 10 kg-ot fogytam.
163cm-rel vagyok 54 kg.
13/L.;)
Nehogy update kajákat egyél,vagy akármi! Ne osztogassatok idióta tanácsokat.Az update kaják tele vannak káros anyaggal,összetevővel.
Kérdező,menj el sportolni,de tényleg fizikailag,szellemileg jót tesz,próbálj meg naponta 5ször enni,és minél több zöldséget,gyümölcsöt,kevesebb kenyeret,tésztát.Így hízni sem fogsz,és a mozgáshoz kell az energia.
Semmiképpen se fogyókúrázz fejlődésben vagy!
szia:D
ahol laksz a környékeden biztos van focipálya,bicikliút..ott tudsz futni;D
ezt ajánlom:
ha pedig nem akarsz hízni:
[link] <-- itt kiszámolhatod mi mennyi kalória
[link] <-- itt pedig azt tudod megnézni hogy mennyi kalóriát kell bevinned a szervezetedbe hogy I. megőrizd a súlyod II. hogy fogyj III. hogy hízz..
remélem segítettem:)
MAMA TE VAGY AZ?!?!?!?!??!
NAGYON SZERETLEK GYERE HAZA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!