Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen diétát alkalmazzak?

Milyen diétát alkalmazzak?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, 84kg és 180 cm. Azt gondolom, nincs nagy súlyfeleslegem, pláne, hogy eddig össze vissza ettem.

Kérlek javasoljatok olyan diétát ami könnyen tartható és nem jár megvonásokkal. Egy hete kezdtem edzeni járni, és döntöttem úgy, hogy a táplálkozásomra is szeretnék odafigyelni.

Ha jól emlékszem kb 78kg-osan éreztem jól magam a bőrömben.

milyen honlapokon érdemes keresgélni diétákat?

2012. márc. 6. 10:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Például itt:

[link]

De megvonás nélküli diéta nincs.

2012. márc. 6. 11:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Kezd azzal, ha nem akarod, hogy petyhüdt legyen a bőröd, hogy kevesebbet eszel, hogy a gyomrod összébb menjen. Reggelire, egy kefír,vagy joghurt bele zabkorpa, az tele van B1 vitaminnal, és nem leszel zizi attól, hogy most fogyózol.

Azaz elsősorban fejben kell tisztázni, hogy most nem éhezel, csak kevesebbet eszel. Méregtelenítés sem ártana . Szűztea kapszula, hogy a belek kipucolódjanak napi 1 este.

A zsírégetőktől nem fogsz lefogyni, hanem mozogj tornázz, vagy fuss------az életedért. Fejben képzeld el, hogy milyen karcsú vagy már is, ez ad erőt ahhoz , hogy hamarább felkelsz futni, vagy tornázni

2012. márc. 12. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!