Norbi910327 kérdése:
Hogy hízzak? :S
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, 160cm és 45 kg :S
mit tegyek hogy hízzak is?
2012. márc. 5. 12:38
1/5 anonim válasza:
á.
mért nem örülsz hogy sovány vagy?
persze ha az az egészségtelen sovány akkor megértelek
az vagy?
2/5 anonim válasza:
Én is kb ugyanezekkel a méretekkel rendelkezem, csak én 18 éves vagyok..na jó 2kg-mal nehezebb vagyok. Régebben én is nagyon vékony voltam, de ahogy telt, múlt az idő jöttek a kilók. Szerintem neked a szokásosnál egy kicsit többet kellene enned, és sportolnod. A sportolás nagyon jó, mert legalább nem zsír megy rád, hanem izom, és formálja az alakodat is. :)
3/5 anonim válasza:
utolsó vagyok. Még esetleg megpróbálhatsz étrendkiegészítőt szedni, az egyik ismerősömnek az is segített.
4/5 anonim válasza:
Te beszélsz? Én uilyen súlyhoz 168 vagyok.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát a sport az megvan minden nap gyalogolok vagy 7km ert kb :D én is azon gondolkoztam h valami kis tömegnövelőt nézni kéne :P
2012. márc. 6. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!