Ma jól étkeztem? Nem fogyókúrázom, nem hízókúrázom, hanem normálisan táplálkozom.
Reggeli: 1 kifli: margarin
2 kifli: margarin, szalámi, sajt
Ebéd: 1 zsömle. margarin, szalámi (nem tudtam rendesen étkezni)
Uzsonna: kakaó, majd 1 órával később virsli mustárral
Uzsonna/vacsora. 5, fél 6 táj fele: enyhén/kicsit cukrozott meggy.
A válaszokat előre is köszönöm!
S még annyit a te nagy amerikai diplomádról, hogy edzőként lehet ott vagy a toppon elismerem de akkor válaszolj nekem a következő kérdésre Te Szakember:
Mit egyen és hogyan a következő betegem:
56 éves nő, 110 kg, cukros, magasnyomásos, a cukorra gyógyszert szed, a magasnyomására vérnyomáscsökkentőt. Kiderült róla,hogy epeköve van nem bírja a puffasztó zöldségeket. A legtöbb gyümölcsre allergiás kivéve az almát, őszibarackot és a banát ( mint tudjuk a cukor miatt banán kilőve)
1. én nem akarom bizonyítani,h én értek hozzá, ezért nem is fogom. én csak azt akarom bizonyítani,h te nem értesz hozzá. De sztem ezt már nem is kell miután felsoroltad a napi kajádat. Csak te vagy olyan idióta, hogy azthiszed, hogy a kifli mackósajtal meg a reggeli kakaó tápláléknak minősül...
2. nem fogok itt agyalni a te hülyeségeiden amit gyorsan kinéztél a hot magazin szintű tankönyvedből:) (mellékesen a kérdésedben már levan írva a válasz nagyokos már csak kikell egészíteni azokkal a pontokkal amiket én írtam plusszba kritériumnak)
Ezért utálom ezt az országot. Ha egy szakembernek (a te esetedben a szakember kifejezés elég sértő a szakmára) megkérdőjelezik a tudását a saját hülyeségi miatt, nem bizonyítana, hogy mégis tud. Inkább a másikat veszi elő, hogy az a hülyébb! És még ha nem is hülyébb kitalál valami teljesen nagy idiótaságot amibe bele tud kötni (pl itt szokott belekötni a kérdező helyesírásába a válaszolónak miután lehülyézte azt,h a forró kádvíz nem zsírégető)
Kedves Beszélgető társam!
Én itt befejezném ezt az emelkedett társalgást. Nem vagy érdemes arra, hogy bárki is szóba álljon veled. Te nem bírod a kritikát és te vagy aki képtelen szakmailag bármit is felmutatni.
Én hoztam a szakmám becsülettel. Azt amit tudok és tanultam. Igyekeztem korrekt választ adni. S hiszek benne,hogy a kérdező megkapta a kérdésére a választ.
Ha nem majd újabb kérdést tesz fel. S te itt azt hiszed, hogy egy kérdés mögé olyan adatokat kell és lehet felsorakoztatni mint amiket soroltál. miért nem adtál akkor konkrét kérdésre konkrét választ?
Nem tisztem minden kérdésre táblázatokat, étrendet kreálni. Általános kérdésre általános válasz. S ha ezt te nem ismered fel rossz szakember vagy a saját területeden. Kívánom,hogy találd meg embered és téged is döngöljenek le úgy mint te engem próbáltál. De tudod vannak emberke akikkel nem érdemes vitatkozni és én itt fel állok és elmegyek más értelmes emberekkel beszélgetni.
Remélem többet nem találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!