Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Túl sok édesség fogyasztásától...

Túl sok édesség fogyasztásától kialakulhat cukorbetegség?

Figyelt kérdés

2012. febr. 27. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Főleg amikor már nagyon fájnak az ujjaid, és a hasadba kell adnod."

Miért, előtte az ujjába adja? -.-'

2012. febr. 28. 20:05
 12/14 anonim ***** válasza:

"Főleg amikor már nagyon fájnak az ujjaid, és a hasadba kell adnod."

Miért, előtte az ujjába adja? -.-'

Nem vagyok se cukorbeteg, se szakértő, de azt én is tudom, hogy az ujjat megszúrják egy tűvel és azzal az egy csepp vérrel nézik meg a vércukorszintet.

Félreérthető a mondat, de így van és a szurit lehet kézbe és combba is adni, bár ez nem tudom mitől függ.

2012. ápr. 14. 16:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Én meg cukorbeteg vagyok, szval nem kell kioktatni. Igen, ujjból vércsepp kell vércukorméréshez. De nem az van, hogy ha már ujjba nem tudja szúrni, akkor hasba kell. Inzulint meg lehet adni, hasba, kar!!!ba (nem ujjba), fenékbe, comba, sőt derékba is.
2012. ápr. 14. 16:05
 14/14 anonim válasza:

az sem igaz, hogy nem leszel, meg az sem, hogy az leszel.

édesapám egész gyerekkorában cukrot zabált, most 5 fajta gyógyszerrel tartja szinten a cukorbetegségét, hálaistennek még nem kell szúrnia magát.

én hajlamos vagyok rá,lehet h örököltem, ezért ha sok cukrot zabálok, szinte biztos, hogy kialakul.

ha hajlamos vagy rá, tökmindegy h keveset vagy sokat eszel, lehet h mindenképpen kialakul.

egyébként meglepő módon sokan nem veszik túl komolyan a cukorbetegséget, valaki itt asszem azt írta, hogy nyugodtan kísérletezz vele... a cukorbetegség népbetegség lett, egyre több ember szenved tőle, nem hiába, a cukor ilyne formában, ahogy mi esszük manapsáűág, méreg a szervezet számára. van egy jó könyv: william dufty-cukorblues.

olvasd el! utána dönts arról, hogy kell e eneked a túl sok édesség, avagy nem. én tanultam apám hibájából.

2012. szept. 12. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!