Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit egyek, hogy jobb legyen?

Mit egyek, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
Mit kéne ennem ahhoz, hogy az arcomon lévő pattanások elmúljanak, és mit NE egyek pattanásos arcra? Van valami fűszer vagy valami külön termék amitől kipattogzok? 16f
2012. febr. 19. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne egyél átlagbsn szemétkajákat: Sok zsíros dolgok, chips, csoki, stb.

Napi kétszer arctisztítás és nézz el bőrgyógyászhoz, csodát tud tenni amit az arcodra adnak.

2012. febr. 19. 21:28
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ! És esetleg olyan étel amitől egy kicsit tisztul? vagy nincs olyan?
2012. febr. 19. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:

arc tisztító kaja sztem nincs :D

amúgy elsőnél a pont. a sok szenny.. (főleg a csoki..) attól én is kipattogzok, ha sokat eszek.. szóval am. mindent lehet, csak mértékkel.;) de vannak ilyenek h. bőrradír, meg ha elmész a házi orvosodhoz, még ő is felírhat vmit az arcodra.. Ja meg ne nagyon piszkáld/ nyomkodd. nekem ez volt a porblémám, igaz most is kinyomom, de utána nem basztatom őket, és hamar el is múlnak.. ja, meg mitesszereket nem nyomkodjuk. :]

2012. febr. 25. 09:10
 4/4 anonim válasza:
ne egyél mogyorót meg diót sem mert attól jobban kijön:S
2012. márc. 10. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!