Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csináljak szerintetek h...

Mit csináljak szerintetek h jobb legyen?

Figyelt kérdés

17 éves fiu vagyok. És eléégé idegesít meg a haverjaim is szokták mondani h sovány vagyok :S

Eddig még el is néztem nem törődtem vele , de most a barátnőm is mondta és ellégé rosszul esett :S

52-53kg vagyok és szeretnék legalább 10-12 kilót felszedni .csak azt nem tudom h hogyn csináljam???? Mert eszek de nem növök semmit :S hogyan tudnék felhízni ?? kérlek segítsetek ..

előre is köszönöm.

2010. jan. 18. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Ne akarj hízni.

Inkább akkor izmosodni. Járj konditerembe.

Nem kötelező azt versenyszerűen csinálni.

Kiválasztasz egy tömegnövelő edzés és kaja tervet, és párhónap alatt felszeded a szükséges kilókat izomtömegként.

Egy Creatin + Volumass kúra edzéssel párosítva, első körben látványos fejlődést hoz. Anno 50 kg ról így mentem fel 56 ra.

2010. jan. 18. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

én 14 éves 155 cent és 40 kiló vagyok tök vékony.. ha te jól érzed magad úgy ahogy vagy akkor ne hízz.. egyébként is ha valaki elindul enni azzal a szándékkal hogy "én most hízok" nem fog hízni:) hidd el ha híznod kell majd hízol:)

ez az én véleményem lehet le pontozni:)

2010. jan. 18. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

20:46 Gratulálok h*lye gyerek, jó megmondtad.:)

Először is ezt olvasd el: [link]

Aztán ha kedvet kaptál akkor irány az edzőterem, én 190 magasan 55 kiló voltam, most sem vagyok egy hűde izmos, de azóta 30 kilót felszedtem.:)

Ha kérdésed van, akkor írj e-mailt.:)

2010. jan. 18. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:
78%

Szia kedves Kérdező!

Először is nyugalom, még csak 17 éves vagy, bőven változhat még az alkatod. Ha zavar, akkor táplálkozz rendszeresen és járj konditerembe. Viszont a tömegnövelő szereket felejtsd el.

2010. jan. 19. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!