Mit csináljak szerintetek h jobb legyen?
17 éves fiu vagyok. És eléégé idegesít meg a haverjaim is szokták mondani h sovány vagyok :S
Eddig még el is néztem nem törődtem vele , de most a barátnőm is mondta és ellégé rosszul esett :S
52-53kg vagyok és szeretnék legalább 10-12 kilót felszedni .csak azt nem tudom h hogyn csináljam???? Mert eszek de nem növök semmit :S hogyan tudnék felhízni ?? kérlek segítsetek ..
előre is köszönöm.
Ne akarj hízni.
Inkább akkor izmosodni. Járj konditerembe.
Nem kötelező azt versenyszerűen csinálni.
Kiválasztasz egy tömegnövelő edzés és kaja tervet, és párhónap alatt felszeded a szükséges kilókat izomtömegként.
Egy Creatin + Volumass kúra edzéssel párosítva, első körben látványos fejlődést hoz. Anno 50 kg ról így mentem fel 56 ra.
én 14 éves 155 cent és 40 kiló vagyok tök vékony.. ha te jól érzed magad úgy ahogy vagy akkor ne hízz.. egyébként is ha valaki elindul enni azzal a szándékkal hogy "én most hízok" nem fog hízni:) hidd el ha híznod kell majd hízol:)
ez az én véleményem lehet le pontozni:)
20:46 Gratulálok h*lye gyerek, jó megmondtad.:)
Először is ezt olvasd el: [link]
Aztán ha kedvet kaptál akkor irány az edzőterem, én 190 magasan 55 kiló voltam, most sem vagyok egy hűde izmos, de azóta 30 kilót felszedtem.:)
Ha kérdésed van, akkor írj e-mailt.:)
Szia kedves Kérdező!
Először is nyugalom, még csak 17 éves vagy, bőven változhat még az alkatod. Ha zavar, akkor táplálkozz rendszeresen és járj konditerembe. Viszont a tömegnövelő szereket felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!