7 napja nem volt székletem (pedig nagyon sokat eszek), mit tegyek?
Szokj le az ilyen gyógyszerekről!!!
Tény, hogy a hashajtókban olyan anyagok vannak, amelyek állandó szedése pont az ellenkezőjét éri el! Egyszeri alkalommal lehet bevenni hashajtót, de ha rászoksz, magától már nem fog menni, de épp a hashajtók miatt!
Ricinus olaj, szilva lekvár (tejjel mégjobb), lenmag, soksok növényi rost, stb!
Amúgy is hajlamos vagyok a székrekedésre, meg valószínűleg az anafranil okoz székrekedést, amit (főleg) OCD-re szedek, és nem tehetem meg, hogy nem szedem, mert akkor ramatyul vagyok kényszer-ügyileg... Most már úgy sem hat a hashajtó, hogy az anafranilt a hashajtó szedésekor nem szedem be, eddig legalább úgy hatott többnyire... Egyébként 4-5 naponta szoktam eddig bevenni 20-25 csepp Guttalaxot, azért nem állandóan, minden nap, bár ez is eléggé rendszeres...
A sok folyadék megvan, ezt már többen mondták, hogy az fontos ilyenkor, a többit majd kipróbálom, de eddig semmi más nem hatott nekem, csak a hashajtó... Próbáltam már mindent a mályvateától a sós hunyadi vízig, semmi hatás...
A Tisasent is próbáltam már régebben, meg se éreztem... Szóval lehet, hogy ebből orvos lesz... De még holnap a ricinusolajat megpróbálom, hátha... Azt mondják az nagyon drasztikus...
sok fínom paradicsomszósz, édesen...három tányér, és úgy meghajt, hogy odanősz a klotyóhoz...
csak természetes anyagokkal próbálkozz...esetleg egy -két szem erőspaprika(cseresznye)egy tányér paradicsom előtt-után... huhh...nem marad benned semmi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!