Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 6 napja nem volt székletem...

6 napja nem volt székletem lehet orvos kéne?

Figyelt kérdés
Ma reggel már fel volt puffadva a hasam és nagyon erős görcseim vannak. Masziroztam ott ahol éreztem de semmi...El kéne mennem orvoshoz? Ha igen mit csinál velem? Ennyi idő után adhat beöntést?
2011. nov. 19. 13:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
lehet, hogy orvos kell, persze, hogy beöntés. glicerines kúp?
2011. nov. 19. 13:53
 2/14 anonim ***** válasza:
szerintem menj el,6 napja az keméény!!!
2011. nov. 19. 13:56
 3/14 anonim ***** válasza:

És eddig próbálkoztál valamilyen hashajtással? Ha igen és nem használt, akkor kell az orvos, ha még nem itt a tettek ideje.

És igen, adhat.

4/14 anonim ***** válasza:

Mozganyszegeny eletmod, stressz, rossz etkezes stb., ezeket kellene megvizsgalnod, es valtoztatnod ezen.

Fuge, aszalt szilvat este beaztatsz, amit reggel felmelegitesz es ehgyomorra elfogyasztod. Rendszeres mozgas nagyon fontos, es ez akar most is segitene, keruld a szilard eteleket, a zsirosat, es konnyu elelmet fogyasz, ami nem terheli meg az emesztoszeveidet. a masszirozas helyett inkabb mozogj. Vegezz nyujto es korzo gyakorlatokat.

TEhat lehajlas es vissza, majd csipokorzest vegezz, ez hatasosabb lesz.

Friss s.repa+zeller+spenotle, ehgyomorra /3 dl/. Az orvos hashajtot ad, ami inkabb artani fog, mivel ennek az okat nem szuntette meg, tehat a szekreekedes okat derisd ki!

5/14 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam persze mindennel hashajtó tej paradicsom. Még a kúpot is de semmi hatása csak annyi hogy felpuffadtam! De nem akarok beöntést egy vadidegentől az annyira rossz! Inkább még várok
2011. nov. 19. 14:03
 6/14 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél patikában vagy gyógyászati segédeszköz boltban beöntő készletet. De tényleg akkor inkább orvoshoz kéne menni ha ennyi minden nem használt.
2011. nov. 19. 14:07
 7/14 A kérdező kommentje:
és egyedül is tudom használni a beöntést?
2011. nov. 19. 14:09
 8/14 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__2381..

Ebből gondolom igen. Neten biztos írnak ilyenről.

2011. nov. 19. 14:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Menjél el trónolni egyet. Vagy egyél meg egy olajos halat ne félj átmegy rajtad úgy mint a huzat.

Amúgy azt olvastam hogy 6 hónapja... Mondom az kemény.. :D

Ahhoz már szippanytyús kocsit küldenének nem mentőt.XD

Ha semmi nem használ akkor vegyél be hashajtót. de készülj fel rá nagy szülés lesz.. :D

2011. nov. 19. 14:16
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem nem 6 hónap! XD De a 6 nap is nagyon rosszul hangzik...:( Még mindíg semmi és lassan jön át párom hozzám ha addig nem sikerül az nagyon kínos lesz....
2011. nov. 19. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!