Hízni szeretnék. Nem érzem így jól magam.19 éves vagyok és 44kiló voltam egy hónapja ez azóta csak romlott. Hogyan tudnék? Tippek?
SZia!Nem tudom milyen magas vagy de ez tényleg nagyon alacsony súly. Én lányként vagyok 52 kiló. (175 magassághoz,legalább 60nak kéne legyek..állitólag)
Szerintem menj el a házidokihoz,kérj egy beutalót a pajzsmirigy ambulanciára,meg esetleg lisztérzékenységi vizsgálatra.. Ismerős 38kilóra lement..
Dédim is ilyen tips volt,hogy se étvágy se semmi. Kis sulyú volt ő is. Neki azt javasolta a doki,hogy kis katonákat csináljon,s egyen folyamatosan. Kis sonka,kis sajt. Kis uborka felkockázva mellé,vagy paprika:)
Ja,iszol eleget? Ha igen akkor mit? Mert ha cukros löttyöket(ld.túl izesitett tea) akkor az megteliti a hasad és nem tudsz mást enni.Igyál lágy teát.
Ja,meg eszembe jutott még valami:
Tudom hogy fiu vagy és a fuk nem szeretik a homeos dokikat.Na de menj el egyhez,majd az segit:) Én is szülés után ettem egész nap 1 azaz 1 szelet vajas kenyeret. Gondolhatod... 48rA LEMENTEM.. S miután a homeós doki adott bogyókat,amit ettem olyan étvágyam lett hogy csak na:) Nem monmdom el miket adott mert ez személyre szabott.
S a lányom is ilyen kis étkű(nem eszik sokat) neki is itt van az asztalon a kis katonái. Vagy egy alma feldarabolva és ha éhes elvesz belöle egy kockát/gerezdet.
Ezzel a módszerrel a 2.6kilóval született lányom,egy évesen 7.4 volt. Általában 1-2 éves koruk közt 1 kilót hiznak. Na ő ezzel a módszerrel már 9.4 kiló lett. És még van 4 hó a szülinapjáig. :)
Ne haragudj hogy illyen sokat irtam:d Csak dietetikus szeretnék lenni! 26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!