Legyekcsak kérdése:
Éjszakára veszélyes e?
Figyelt kérdés
Na most .. betoltam 1,5 liter sört az este folyamán. az utolsó fél litert úgy fél órája .. nemrégiben rátoltam egy egész barack befőttet. most pedig csokit eszek . rejteget ez valamilyen veszélyeket? nem kell attól félnem hogy álmomban telibe fosom az ágyam?2012. febr. 2. 00:53
1/9 anonim válasza:
Fel fogsz rá ébredni, hogy fáj a hasad, mert ha ettől fosol akkor az görcsölni is fog.
2/9 anonim válasza:
Ha este becsokizol,
Reggelre bekaksizol. :)
3/9 anonim válasza:
mmh. majd reggel írd meg a tapasztalatokat!
5/9 A kérdező kommentje:
sima ügy volt :D de az egy biztos hogy akkora kábelt fektettem hogy csak na .. :D ma is ugyan ez az éjjeli menü ;D csak bepróbálkozok szilva befőttel ;D
2012. febr. 2. 20:14
8/9 anonim válasza:
GreenTea
Én olyat kulázok minden reggel, mint egy óvodás...
9/9 anonim válasza:
GreenTea
Mármint akkorát mint egy óvodás gyerek. Egy kiscsoportos. Olyan 20 kiló lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!