Ez lehet hipoglikémia? Veszélyes?
Köszönöm a választ!
Nem tudom mennyi a normális szénhidrát bevitel terhesen, amúgy sem néztem ezt soha, nem is kellett, nem volt soha hasonló problémám, a súlyom is átlagos. Reggelire rántotta 2-3 tojásból, vagy zsömle kakaóval, néha ha sietek dolgozni, akkor egy körte meg egy csoki. Délelőtt szoktam enni szendvicset, ebédre főtt ételt, uzsonnára hideg kaját, és van amikor még lefekvés előtt is eszek, amiért párom furán néz rám, de sajnos nem tudok üres hassal elaludni. Ez azt jelenti, hogy kb. 4-5 étkezés volt eddig egy nap. Nem nagy mennyiségeket eszek, az igaz. De hogy pár napja rosszul vagyok, ha nem eszek valamit óránként?! Így biztos elhízok majd. A szívemmel vannak problémáim, de azok más tüneteket produkálnának. És nem függ össze az étkezéssel. Talán felhívom a dokimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!