Annamarianna kérdése:
Hiányzik Nektek a 70-80-as évek Tejívói?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 13:19
13/20 A Piri válasza:
Én még nem éltem a tejbárok idején, de nagyon jó emlékként maradt meg bennem, amikor alsósként reggelente állami programként mindenki egy-egy poharas tejet/kakót + kiflit kapott. (Persze ment a verekedés a kevesebb kakaóért.) Ma már nem is kapni ilyen poharas tejet :( Sokak talán nem is tudtak máskor tejet inni, nem tudom, ma van-e ilyen állami program?
14/20 anonim válasza:
olvassátok el Szendi Gábor Paleolit táplálkozás című könyvét, és mindjárt nem fog hiányozni.
15/20 A kérdező kommentje:
Keresek egy üzlettársat,ki szintén egy régi álmát valósítaná meg (a Tejívó megnyitásában).
2012. febr. 5. 18:55
16/20 Lanszki Mihály válasza:
Igen-méghozzá egészségesebb is volt a meki-nél.Szerintem ma is lenne rá kereslet.
17/20 anonim válasza:
Én nem ismertem ezeket a helyeket, de nagyon jó ötlet ilyet nyitni. A 70-80-as évek sokaknak hiányoznak, vagy azért, mert visszahozza a fiatalságukat, vagy pedig azért, mert akkor jobb volt az élet. Ami emlékem van ebből a korból az mind nagyon kedves és nekem is HIÁNYZIK!!!
18/20 anonim válasza:
paleolit komám, akkor te remélem, nyers hússal táplálkozol. jó is egy kis nyers izom, meg máj, esetleg agyvelő. baromság. tejivó jó. én is csak havonta 1-2-szer tudom meginni a tejet, de akkor jólesik.
19/20 anonim válasza:
Nagyon okos ötlete vetett fel akárki volt az!!! Még csak a mostani időben rohan az ember és a gyermek betud menni és egymást biztatják a tejívásra.Nem colát kell inni mert az kivonja a csontokból a kalciumot/csontritkuláshoz is hozzájárul/.Persze ehhez is pénz kell,mármint mindennap a gyereknek adni.Többet érnének vele ha az iskola környékén vagy a suli büfében meleg tejet,kakaót,teát,stb.lehetne fogyasztani.A mai fiatalok is rászoknának és nem hínának el annyira mint a mekis kajáktól.Olcsóbb is.
Siessetek hamar megvalósítani!!!!Hajrá!
20/20 anonim válasza:
jaj-jaj hát senki nem jelentkezett ??pedig tehenészetet is tudok,aki közvetlenül szállitana
annyira divat most a RETRO !! A körtéren most is nagyon menne..4 iskola van a környéken !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!